sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Costume Party

Perjantaina aloiteltiin iltaa Elisan kanssa ja suunnattiin sitten Tivoliin Costume Partyihin, joissa teemana oli Fashion Space. Oli ihan jees kivat bileet, mutta ei mitkään kovin kummoiset. Partyjen jälkeen käytiin vielä yksillä Kaarlessa ja sitten lähettiinkin kiltisti ajoissa kotiin.

Ihania herkkuja!


Tässä sitten mun illan asu. Tässä ei ole oikeastaan mitään uutta, tuunailin vaan vähäsen vanhaa. Ompelin nopeasti vaan käsin mun mustiin farkkuihin kultaiset kankaanpalaset ja laitoin piikkiniittejä topin yläosaan. Oli tarkoitus laittaa vielä kultaiset korkkaritkin, mutta ne olivatkin rikki, niin laitoin sitten JC:llit.
Bleiseri/ H&M, Toppi ja farkut/ Ginatricot, Kengät/ JC, Kaulakoru ja korvikset/ Ginatricot, Piikkiniitit/ H&M, Kultaiset kankaanpalaset/ Kirppis
Koristelin nuo lasit hirveellä kiireellä vanhoilla timsuleilla,paljeteilla ja strasseilla mitä löyty kaapeista.

Mitäs tykkäätte asusta?:) Käytiin muuten tänään vasta kattomassa se Twilightin viimeisin osan, kun en perjantaina ehtinytkään! Olihan se kyllä hyvä, vaikka ei se ihan mun lemppari osa niistä kaikista muista ollutkaan. :) Nyt on vähän haikee fiilis, mutta onneksi ne kaikki elokuvat voi aina katsoo uudestaan alusta! :)

Nyt mukavaa sunnuntai-iltaa 

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...