torstai 15. marraskuuta 2012

Bileet taas tiedossa

Heissaan!:) Mää sain kutsun perjantaina järjestettäviin Costume-partyihin, jotka pidetään siis Oulun Tivoli-yökerhossa. Teemana ja puketumiskoodina sinne on Fashion Space. Jännää, tosi hauska teema, tykkään tosi paljon kaikenlaisesta avaruus- ja robottivaikutteisista vaatteista ja asusteista! :) En vaan vielä tiedä mitä laittaisin päälle. Mulla ei ainakaan itelläni ole vaatekaapissa mitään teemaan sopivaa päälle laitettavaa. Aattelin lähtä huomenna (eli tänään) kierteleen kirppiksiä, jospa jostain löytyis jotain tai vaikka jotain tuunattavaa edes. Hope so. Mulla olis kyllä mielessä yks asu jonka haluaisin toteuttaa, mutta en kyllä mistään saa tähän hätään semmosia vermeitä. Mutta saas nähä mitä sitä keksitään! Ainakin innolla ja mielenkiinnolla odotan kyseisiä partyja! :) Costume Party-kiertue on siis aloittanut Helsingistä ja bileet siellä varmasti ainakin olivat huikeat! 

Onko teistä joku menossa kyseisiin partyihin?:)


Ja hei niin! Jos et vielä ole tilannut itsellesi muodikasta Costume-lehteä, nyt se kannattaa ehdottomasti tilata!:)

Muodin erikoislehti Costume on vihdoin Suomessa! Tilaa tästä erikoistarjouksella. 4 numeroa -50% eli vain 13,80 + muodikas tilaajalahja.

2 kommenttia:

  1. Iha sika kiivan kuulonen teema (: tuli heti mielee ne avaruustopit mitä näkyy iha sikana nyt! keksit iha varmasti jotai mieletöntä päälle!(;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin huippu siisti teema!:) Toivotaan, että jotain keksitään.;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...