perjantai 12. lokakuuta 2012

Today's

Heippa ihanat! Mitäs teille kuuluu?:) En ole pariin päivään oikein kerennyt tänne kirjoittelemaan, kun töissä on mennyt niin myöhäseen, että en ole sitten jaksanut ottaa asukuvia illalla tai tehdä oikein mitään muutakaan.

Tänään mää kävin Healthexin kehonkoostumusanalyysissa, pääsin veloituksetta kokeilemaan työpaikan kautta. Oli kyllä mielenkiintoinen kokemus ja se ei kestänyt kuin puolisen tuntia vaan. En odottanut kaikista tuloksista mitään huippulukemia, vaan osasin jo ennalta arvata missä siellä on hiukkasen sitä parantamisen varaa.;) Mutta en ollut lainkaan pettynyt tuloksiini, koska tiedän, että olen vasta matkalla kohti sitä unelmakroppaani! Tulokset oli kaiken kaikkiaan todella hyvät ja niin sanotusti siellä vihreällä alueella. Suosittelen testaamaan kehonkoostumusanalyysia, siitä saa oikeasti selkeän kuvan omasta terveydestään ja kehostaan. On se kuitenkin kiva tietää, missä oikeasti mennään.

Mutta tässä tämän päivän syksyistä asua. Onnistuin tänään tekemään muotoiluraudalla jonkin näköiset surffilaineet jee! Tulis varmasti niin paljon paremman näköiset laineet jos olis joku kaverina tekemässä, mutta onnistuu se yksinkin. :) Niin ja olis nuo hiukset voinu sit harjata vielä läpi lopuksi, mutta kun en harjannut. Ensi kerralla sitten!

Hei kysyisin teiltä, että tykkäättekö te enemmän isoista kuvista vai vähän pienemmistä, joita ei tavallaan tarvitse rullata hiirellä läpi vaan sen näkee kerralla? Ymmärrättekö mitä tarkoitan? :D Oon arponut noiden kuvien koon kanssa aina välillä, että kumpihan on kivempi. Eli nämä on nyt siis niitä isoja kuvia! Mutta kertokaa omia mielipiteitänne. :) Viikonlopuksi on tiedossa ihka ensimmäinen arvonta, olkaa siis kuulolla! ;)

  Etsi kuvasta tossut!Karvaliivi/ Esprit, Bleiseri/ H&M, Neule/ Esprit, Toppi/ H&M, Farkut/ Disturb.fi, Kengät/ Nelly.com, Laukku/ Aleksi13, Käsikoru/ Saatu lahjaksi Floridasta

12 kommenttia:

 1. Ainaski asukuvat saa olla isoja, näkyy kunnolla! :) Ihana tuo karvaliivi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minäki oon aikalailla samalla kannalla!

   Poista
 2. Minä sanosin kans että isot kuvat, saa paremmin selvän :) kylläpä tuli ihana tuosta tukasta! Pitäis itelläki kokeilla, vaan oon jotenki aina kuvitellu että ei mulle sopis. Minkälaisia tavotteita sulla on muuten tuon "kropparemontin" suhteen, ihan mielenkiinnosta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kannattaa kokeilla :) No tavoitteenahan on siis kiinteytyä ja polttaa ylimääräiset rasvat pois ja saada lihaksia rutkasti lisää.:)

   Poista
 3. Ihana asu taas! :) ja ainakin omasta mielestä isommat kuvat on parempia ja jotenkin mukavempia katsellakin :P

  VastaaPoista
 4. niin ihana, niin inspiroiva!!:)
  Isot kuvat on parempia!!
  mukavaa viikonloppua muru<3

  VastaaPoista
 5. toi sun tukka on niiin makeeee :3 !!

  VastaaPoista
 6. Voi vitsit oon kateellinen tosta sun tukasta!! Ja muutenkin ihana asu. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...