perjantai 12. lokakuuta 2012

Salaattikupit

Tein yks ilta ruoaksi tämmösiä täytettyjä "salaattikuppeja" tonnikala-katkarapu -täytteellä. Nämä on helppo kääriä samalla tavalla kuin tortillatkin, siksipä ovatkin oiva ja vähähiilihydraattinen vaihtoehto normaaleille venhätortillapohjille. Oli hyvvää! :) 




-Tonnikalaa (säilyke)
-Katkarapuja (pakastettuna)
-1 kokonainen chili
-Jäävuorisalaattia
-Kirsikkatomaatteja
-Paprikaa
-Kurkkua
-Raejuustoa
-Salsakastiketta
-Mustapippuria

Sulata katkaravut, (itse huljuttelen niitä kylmän veden alla, kunnes ne sulaa). Paista pannulla katkarapuja vähän aikaa ja lisää sitten joukkoon tonnikala, jatka paistamista. Pilko chili pieneksi ja lisää pannulle. Paistellaan taas vähän aikaa muttei liikaa ettei katkaravut nahistu! Maustetaan mustapippurilla ja millä nyt ite sitten haluaakaan. Ei sitten sen kummempaa muuta kuin yrittää irrottaa jäävuorisalaattikerästä lehtiä mahdollisimman ehjänä ja koota sitten niihin kuppeihin tonnikala-katkarapu -täytettä ja pilkottuja kasviksia.

Adios! Hyvää viikonloppua kullanmurut! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...