lauantai 20. lokakuuta 2012

Kuulumisia

Heimoi pitkästä aikaa! Mitäs teille kuuluupi? :) Mulla on ollut tämä viikko hyvin työntäyteinen, mutta ihana viikko, siksipä ei ole ollut paljoa aikaa postailla tänne kuulumisia. Vaikka mää jo viime viikonloppuna päätin, että en tänä viikonloppuna olis lähtenyt juhlimaan, mutta työkaverin tuparit oli eilen niin sinnehän oli tietenkin päästävä ja jotenkin se taas ilta vei niin mukanaan ja piti sitten loppujen lopuksi lähtiä sinne baariinkin. Oli kyllä aivan ihanat tuparit ja mielettömän hieno kämppä! :) 

Tänään sitten kävin vielä töissä muutaman tunnin ja kävin kaverin kanssa kahvittelemassa. Suunniteltiin niitä halloween-juhlia, jotka nyt aiotaan pitää ensi viikon lauantaina meillä. Ai että, tulee kyllä siistit bileet, enkä malta odottaa! 

Mää nautin suunnattomasti siitä, kun pääsin kotiin ja hoksasin, että pitkästä aikaa voin olla lauantaina ihan vaan kotona ja löhöillä sohvalla! Laitoin heti kynttilät palamaan ja kotikalsarit jalkaan ja ah, rento koti-ilta on taattu. Oon ihan poikki vielä eilisestä ja tosi väsynyt, kun edellisenä yönä ei tullut nukuttua paljoakaan. Voin kyllä sanoa, että tällä hetkellä en lähtis mihinkään täältä kotisohvalta mistään hinnasta, en edes kirveellä! Mutta voin mää saunaan mennä, se kruunaakin tämän illan. :) 

Kalsaripeikko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...