torstai 13. syyskuuta 2012

Uusi Disturb.fi-myymälä on avattu!

Tällaista ilmoitusluontoista asiaa tulin teille tosiaan kertomaan, että uusi Disturb.fi:n myymälä on tänään aukaissut ovensa! Jee! Myymälä sijaitsee siis Oulussa, osoitteessa Pakkahuoneenkatu 17. Aukioloajat ovat 12-18 ja lauantaisin 10-16.

Disturb.fi on laadukas suomalainen vaatekauppa, josta löytyy räväkämpää club- ja street-tyylistä vaatetta miehille sekä naisille, jotka haluavat erottua edukseen muusta massasta. Valikoimissa on esimerkiksi mielettömän upeita farkkuja, joita ei löydä muualta! Valikoimiin kuuluu myös paljon muuta: takkeja, huppareita, kauluspaitoja, t-paitoja, mekkoja, kenkiä, laukkuja sekä muita asusteita. Merkkejä löytyy mm: Cipo&Baxx, Japrag, Baxmen, Desigual, Affliction, Yakuza Ink, MET in Jeans, Parasuco, Hardsoda ja KSwiss.

Täytyy kyllä sanoa, että tämän siistimpää ja erillaisempaa myymälää en ole eläissäni nähnyt! On kyllä niin hieno ja mahtava tunnelma koko myymälässä! Myymälän sisustus on todella upea ja uniikki, kuin myös itse myymälän tuotteetkin! :) Kannattaa ihmeessä käydä tutustumassa liikkeeseen paikan päällä, sieltä varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Disturb.fi toimii myös verkkokauppana, joka on asiakasystävällinen ja turvallinen. Tuotteiden toimitus tapahtuu nopeasti, vain 2-4 päivässä. Verkkokauppaan pääset Tästä!

Roisi meininki! Ketjuja, verkkoja, rautaputkia, ketjuja, lisää ketjuja...
Maailman siisteimmät farkut löytyy täältä! Oikeesti! Missään en ole nähnyt niin hienoja farkkuja kuin täällä ja ne todellakin menevät kuin kuumille kiville!


Minulla on tuo mekko, hihi!


Itse tykkään todella paljon Disturb.fi:stä, kun sieltä saa erillaisia ja näyttäviä vaatteita. Tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä. Kokemusta löytyy tuotteista, itselläni kun niitä löytyykin jo melko paljon vaatekaapistani, samoiten poikaystävältäni!

Disturb.fi.n väki toivottaa kaikki erittäin lämpimästi tervetulleiksi myymäläänsä shoppailemaan! :)

Psst! Syyskuun aikana on tulossa paljon uusia tuotteita, kannattaa siis pitää silmällä Disturb.fi:n verkkosivuja ja seurata myös Facebookissa! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...