lauantai 1. syyskuuta 2012

Uusi Costume

Pitihän se tietenkin käydä kaupasta kipasemassa tämä uusi muotilehti Costume, ja täytyy kyllä sanoa, että on kuin tehty minulle ja muille samankaltaisille muotihulluille! Lehti on ihan täynnä asiaa muodista sekä kauneudesta.Costume sisältää paljon vinkkejä pukeutumiseen ja muun muassa ohjeita vaatteiden tuunaamiseen. Minua kiinnostaa ehkä eniten asukuvat, joita nähdään lehden sivuilla paljon. :) Ei mitään turhia löpinöitä vaan täyttä asiaa muodista! Costume-lehti on aivan uudenlainen muotilehti, heidän tiimissään on mukana muun muassa suomalaisia huippubloggaajia! Minusta tuo koko konsepti on aivan loistava!

Pakkohan se oli itsellenikin tilata, tykkään niin paljon tuosta lehdestä. Lisäksi se on vielä  ihan superhyvässä tarjouksessa, 4 nroa vain 13,80e! Kaupan päälle saa vielä upean IVANAhelsinki Sailor-huivin, arvo 39e! Tilaamaan pääset Tästä!


4 kommenttia:

 1. tää sun blogi ja sä ootte niin täydellinen kokonaisuus ! ♥

  VastaaPoista
 2. Upee toi banneri! ja muutenki tosi kiva blogi, jäin lukijaks:) itekki muute just kirjotin tosta uudesta costume-lehdestä. Käy toki tsekkaa munki blogi ja liity lukijaks jos tykkäät:>
  missingpuzzlepiece.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmu paljon ja tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...