lauantai 29. syyskuuta 2012

Syksyn trendit: Tyyli ja pukeutuminen

Hei vaan kaikille! Jatketaan taas syksyn 2012 trendien parissa! Eli tässä osiossa tarkastellaan syksyn pukeutumista ja tyylejä. Näissä on nyt vaan lyhyet kuvaukset, mutta luulisi niiden riittävän, kun kuvista näkee paremmin, että minkälaisesta trendistä on kyse. Tämmöinen lyhyt ja ytimekäs muodin trendiopas, toivottavasti myös on selkeä, niin jää paremmin mieleen. Muotitalot näyttävät suuntaa, kuinka pukeutua syksyllä. Mutta pidemmittä puheitta, tässä olkaapa hyvät!:)


Uskontoihin liittyvä symboliikka


Vaatteissa näkyy nyt kuvituksena uskontoihin liittyvä symboliikka. Vahvimpana on kristinusko, joten ristejä näkyy kuvituksena varmasti joka paikassa.


Jean Paul Gaultier, Versace, Luke Brooks

Timmi tiimalasivartalo


Naiselliset muodot kunniaan! Vyötärölinja seuraa kauniisti lantiota ja vyötäröä korostetaan tiukoilla asusteilla.


Fendi, Lanvin, Giorgio Armani


Heppatyttötyyli


Villiin lännentyyliin on poimittu ideoita niin Etelä-amerikan ruohotasankojen gauchoilta, rodeon ruusuilta kuin ratsastajiltakin.


Ermanno Scervino, Carlos Miele, Isabel Marant

Itämaiset vaikutteet


Kaukaista viisautta ja mystisyyttä henkiviä vaatteita, joilla voi luoda vaikkapa sähäkän samurai-tyylin!


Valentino, Hermes, Valentino

 Hame housujen päälle


Nyt voi rohkeasti vetää hameen housujen päälle, sillä se on huippumuodikasta! Pakkaseen on mukava pukeutua kerroksittain ja suomalaiset tunnetusti tuntevat kerrospukeutumisen salat.


Aquilano&Rimondi, Louis Vuitton, Chanel

Nahkavaatteet


Nyt nahkaa yhdistellään rohkeasti erilaisten materiaalien kanssa. Nahkavaatteet ja -asusteet maustavat tänä syksynä asun kuin asunkin. Erityisesti nyt näkyy paljon kiiltäväpintaista nahkaa.


Jil Sander, Acne, Yves Saint Laurent 

Barokkileidi


Vaikutteita otetaan barokki-ajoilta, ja vaatteissa näkyy kullanvärisiä kirjailuja, pitsisomisteita ja korukuvioisia painokuoseja. Arkeen riittää vaikka yksi ylellinen yksityiskohta, juhlissa saa loistaa aurinkokuninkaan lailla!


Dolce&Gabbana, Balmain, Roberto Cavalli

 Housupuvut


Pukutyylissä näkyy nyt vahvat värit ja kuosit, nahka ja sametti. Pukeudu tyylikkäästi uranaisen tyyliin!


Ralph Lauren, Prada, Miu Miu

Kimaltava tyyli

Strassit, paljetit, helmikirjailut ja korukivet koristavat vaatteita kauniisti. Mielikin virkistyy, kun saa arjen syysharmaudessa pukeutua näyttävästi ja kimaltavasti! 

Versace, Louis Vuitton, Prada

Suojaava kuori


Pankkiryöstäjiltä ja leikkaussaleista napattu inspiroiva tyyli näkyy katukuvissa. Vaatteista rakennetaan suojaava kuori kylmyyttä vastaan.


Alexander Wang, A.F. Vandevorst, Rick Owens

Omia lemppareitani näistä trendeistä on ehdottomasti tuo kunnon rokkipunkkari-meininki, rippiristit, itämaiset vaikutteet sekä tietysti nahka on aivan ykkönen. Seuraavassa trendi-osiossa nähdäänkin sitten syksyn kaiken kirjavat printit ja kuviot.

Mikä on sinun suosikki trendisi tänä syksynä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...