sunnuntai 9. syyskuuta 2012

My favorite magazine

Heippa! Oletko sinäkin hulluna muotiin ja haluat tietää uusimmista trendeistä aina ensimmäisenä? Minä ainakin rakastan muotia ja se on mulle tosi tärkeätä! Voisi sanoa, että muoti vaikuttaa joka päiväiseen elämään. Jotta pysyn aina kärryillä muodin kuumimmista ja uusimmista trendeistä, luen aiheeseen liittyviä lehtiä, joissa on paljon tietoa muodinnälkäisille. Siksipä tulinkin teille vinkkaamaan suosikkilehdestäni, Ellestä. Elle on valtava tietopaketti kaikille muodista ja kauneudesta kiinnostuneille. Ellessä muun muassa neuvotaan parhaat vinkit puketumiseen, esitellään tarkasti ja kiinnostavasti muotitrendit, kauneusvinkkejä ja paljonpaljon muuta! Ilman tuota lehteä olisin takuulla ihan kujalla pinnalla olevista jutuista! Arjen ehdottomasti parhaita hetkiä on, kun uusin Elle kilahtaa postiluukusta ja saa istahtaa alas lukemaan itseä kiinnostavia uusia juttuja. Suosittelen tuota lehteä erittäin lämpimästi!
Jotta sinäkin tietäisit, missä muodin saralla milloinkin mennään, suosittelen tilaamaan Elleä! Elle:llä on nyt ihan mielettömän hyvä tarjous, 5 numeroa vain 19,90e, (norm. 34,10e)! Kaupan päälle saa tilaajalahjaksi mineraali-meikkisetin, jonka arvo on 39,9e! Siis ihan mieletön tarjous, johon kannattaa todellakin tarttua! Normaalisti yksi irtonumero kaupassa maksaa jo 8,90e. Lisäksi samalla voi osallistua arvontaan, jossa voi voittaa liput Elle Style Awards Gaalaan! Nyt kannattaa tilata oma muotipaketti! :)

Tilaamaan pääset TÄSTÄ!2 kommenttia:

 1. Kiva postaus, itsekin kirjoitin vähän aikaa sitten ylistyspostauksen Ellestä, haha :D Ihan paras lehti siis kyseessä! Kivaa blogia kirjoittelet, tykkäilen hirmusti! :)

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten hienoa, kiitos paljon! :) Liity ihmeessä lukijaksi :) Elle on kyllä aivan paras!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...