keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Inspiraatiota treeniasuihin

Moikka!

Mää niiiiin haluaisin uusia koko urheiluvaatekerraston päästä varpaisiin ja muihin tarpeellisiin varusteisiin! Olishan se niin paljon kivempikin treenata, kun olis eri kuntoilutilanteisiin omat varusteensa, eikö? ;) Mulle iski sitten inspis tehdä urheiluvaatteista erillaisia asukollaaseja, joita ainakin itse voisin käyttää. Näitä kollaaseja tuli nyt aika monta, innostun tekemään aina liikaa! Kyllähän näitä vois vaan tehdä ja tehdä vaikka kuinka paljon, mutta joskus on ihan hyvä lopettaa ajoissa, heh. :D Mukavaa ajanvietettä kylläkin. Näitä minä sitten kuolaan! Ainakin vielä hetken aikaa. Varmaan sitten palkkapäivänä rynnin ostamaan jotain kivaa, ehkä uuden treenitopin.

Niin ja vihdoinkin sain hankittua itselleni ihka ensimmäisen salikorttini Oulun Hukkaan, mikä on ihan mielettömän upea paikka muuten! Hienompaa ja monipuolisempaa liikuntakeskusta saa kyllä hakea. Eikä varmasti löydykään, ainakaan täältä Oulusta. Sain tuon salikortin ihan mielettömän edulliseen hintaan työpaikkani kautta, suuri kiitos kuuluu siis heille! :) Oon nyt niin innoissani tuosta uudesta salikortista, että sekin on nyt osasyynä näihin treenivaate-kollaaseihin, joita inspiroiduin tekemään!

 Toppi, urheiluliivit, hanskat, kengät ja treenikassi/ Stadium, shortsit/ Nelly.com
Toppi ja urheiluliivit/ Nelly.com, housut, hanskat, kengät ja käsipaino/ Stadium
Urheiluliivit ja shortsit/ Nelly.com, toppi, kengät, juomapullo ja hikinauha/ Stadium
Urheilutoppi/ Nelly.com, housut, urheiluliivit, kengät ja juomapullo/ Stadium
Toppi, urheiluliivit, kengät ja kuulokkeet/ Nelly.com, shortsit ja sykemittari/ Stadium
Takki, kengät/ Nelly.com, housut, toppi, urheiluliivit ja sykemittari/ Stadium
Haaremihousut/ Stadium, pusero, urheiluliivit, kengät, treenikassi ja kuulokkeet/ Nelly.com

Löytykö omaa suosikkia? :)

Nelly.com:in naisten urheiluvaatteisiin pääset Tästä
Stadium.fi:n urheiluvaatteisiin pääset Tästä!

4 kommenttia:

 1. rakastuin melkeen joikaseen noista kuntosali vaatteista ! :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja treeniasuja oot löytäny :) Kyllä sitä löytyy minustaki pikkusen sitä välineurheilijaa, jotenki saa sen motivaationki kohilleen kun on treenivaatteet päivityksessä! Kertoileppa tänne sitten miten on Hukassa lähteny sujuun ja mitä oot tehny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä se on ihan totta, että motivaatio säilyy kun löytyy kunnon treenivarusteet hehe!:) Ja joo, voin kertoilla, nyt oon testannu vasta cxworksin, spinningin ja venyttelyn.:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...