sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Girls' Night In - and Out

Eilen tosiaan vietettiin huippuhauskaa tyttöjen iltaa ja Oriflame-kauneuskutsuja kätevästi yhdistettynä. Kosmetiikkaa, uusia ihmisiä, ihania herkkuja, mahtavaa seuraa ja boolia! Niistä on parhaat tyttöjen illat tehty.  En ole tosiaan aikaisemmin kokeillut Oriflamen tuotteita, mutta nyt niitä pääsi itse testailemaan paikan päällä ja sieltähän löyty vaikka ja mitä. Tuotteet oli myös tosi edullisia! Itselleni päädyin tilaamaan savinaamion, kuorintavoiteen, huulikiillon ja pari kynsilakkaa. Pian saan ne kunnolla kokeiluun ja sitten näkee kuinka ne oikeasti toimii! 


 Ihana Beate!

 Vähän "väsynyt" kai vaan, tai sitten ehkä vähän liikaa boolia? :D En tiiä.

  Burgundyn värinen kynsilakka, jota kokeilin. Ihastuin todella tuohon väriin ja oli sitten pakko tilata. :)

 Minä tajuan vasta siinä vaiheessa ruveta kuvaamaan, kun sangriat on juotu ja tarjoiltavat syöty haha! :D Oli kyllä todella hyviä herkkuja Beate laittanut. :)Hujuhajuja!

Jatkettiin iltaa sitten Vanhalle Paloasemalle. Oli superhauska ilta, kiitos kaikille mukana olleille! Oli niin mukava myös tutustua uusiin ihmisiin. :)

2 kommenttia:

  1. Nuo meikkikutsut on kyllä kivoja, kun saa oikein luvan kanssa olla viimesen päälle tyttömäinen, ja jutella vaan naistenjuttuja porukalla :) Mutta tuosta Oriflamesta on pakko sanoa, että mulla on huonoja kokemuksia siitä. Oon aikapaljon tilannu niiltä tuotteita, ja ne on ollu aina tosi surkeita! Voi olla että laatukin on muuttunu, tai nuo sun tilaamat tuotteet onki hyviä, mutta sanoinpa kuitenki. Olin joskus noilla myyntikonsulttina, ja lopetin hommat kun tuotteet oli niin huonoja :c

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä tosi kivoja tollaset tyttöjen meikkikutsut!:) Aijjaa :O Voihan se olla kyllä, että ne ei oo mitään kovin laadukkaita tuotteita, mutta saa nähä miten ne mun tilaamat tuotteet sitten loppujen lopuksi toimii. En itsekään ole aikaisemmin ollut kiinnostunut yhtään Oriflamen kosmetiikasta, kun ajattelin, että ne ei varmasti ole mitään kovin hyviä. Mutta testimielessä halusin jotain tilata kuitenkin. :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...