tiistai 7. elokuuta 2012

Taco salad

Tein tänään lounaaksi tacosalaattia, mikä on ihan superhyvää ja superhelppoa. Rakastan salaatteja, syön niitä lähes joka päivä. Tämä salaatti on yksi lemppareistani, mutta ei ole kuitenkaan sieltä ihan kevyimmästä päästä. ;) Tämä on loistava vaihtoehto esimerkiksi niille, jotka haluavat silloin tällöin vähän herkutella, mutta syövät kuitenkin mieluummin salaattia, kuin vaikka esim. raskasta pitsaa. Herkullista ja sopivan kevyttä!Tacosalaatti:

Naudan jauhelihaa
Pirkka Mexican Mix -vihannessekoitusta
Taco-mausteseosta
Jääsalaattia ja jäävuorisalaattia
Kirsikkatomaatteja
Kurkkua
Paprikaa
Porkkanaa
Maissilastuja
Creme Fraishea

Ruskista jauheliha ja lisää tacomausteseos. Minä laitoin koko pussin, jauhelihaa oli 400grammaa. Sitten lisätään sekaan vihannessekoitus ja kypsytetään. Joku voi tietenkin paistaa vihannessekoitukset erikseenkin jauhelihan kanssa ja sitten vasta sekoittaa ne keskenään kun ovat kypsiä, mutta ite en jaksanut ruveta hienostelemaan. Sekaan vaan! Halutessaan voi vielä maustaa jauhelihavihannessekoitusta oman maun mukaan, mutta joillekin voi riittää tuo pelkkä taco-mausteseos. Minulle ei! Laitoin lisäksi hieman suolaa, reilusti chiliä ja mustapippuria. Tulisuutta pitää olla! Lisää sitten 1dl vettä, sekoita ja kypsyttele ilman kantta 5-10min. Tuohon sekaan voi myös laittaa halutessaan salsakastiketta, jolloin siitä tulee vähän kastikemainen ja tulinen.

Sitten ei tarvitsekaan muuta, kuin tehdä salaatti valmiiksi ja lisätä jauhelihamössö päälle. Maissilastuja sekaan, nokare creme fraishea ja namnam herkuttelemaan! :)

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...