keskiviikko 29. elokuuta 2012

Knitted dress
Mekko/ Itse olen tehnyt
Dress/ Me

Moimoimoii! Ajattelin esitellä tämän valkoisen neulemekon, jonka olen tehnyt opiskeluaikoinani koulussa neulekoneella. Tehtävänanto oli, että piti neuloa joku vaatekappale, jossa olisi sitten jonkin näköistä pitsikuviota. Minä heti päätin silloin, että teen mekon. Pitsikuviota on mekossa vyötäröllä tai oikeastaan heti rinnan alla ja helmassa.

En ole pitänyt tätä mekkoa varmaan kertaakaan, en edes tiedä miksi. Se oli vaan unohtunut kaapin perälle. Oli mulla kyllä ajatuksena, että olisin käyttänyt tätä mekkoa tänä kesänä, mutta nyt sen vasta päälleni puin. Minusta se on kyllä ihan kivan näköinen! Vähän on vaan melko lyhyt. Tuo on oikeastaan vähän niinkuin rantamekko, tuo on niin läpinäkyvä, että sopii paremmin bikinien kanssa käytettäväksi. Nyt jos olisin vielä koulussa ja tulisi sama tehtävänanto, niin tekisin kyllä mekon, joka olisi kokonaan pitsikuvioinen.

Mutta mitäs te tykkäätte? :)

12 kommenttia:

 1. love the dress on you :) white really suits you, dear!

  xoxo FlirtingwithFashion

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, thank you so much, lovely Rebekah! :) xo

   Poista
 2. Sinähän oot tosi kätevä käsistäs! Oon niin kade niille joilta tuo oikeesti onnistuu, ite ku en saanu yläasteella ees lapasta tehtyä. Tai sain mutta ei niitä voinu käyttää ku peukalo jäi sentin pituseksi että.. Teetkö mittatilaustyönä esimerkiksi tutuille? Vink vink :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D No en todentotta ole mikään hyvä ompelija, vaikka mulla on siihen koulutus. :D En ole ruvennut tekemään tutuille mittatilaustöitä, ihan vaan sen takia, kun en ole niin hyvä ompelija, että viittisin muille ruveta tekemään. Valitettavan harvoin jaksan itsellenikään ruveta jotain ompelemaan. Visioita kyllä olis, jos vaan viittis tehdä! :D Mielelläni mää vaan suunnittelisin heheh :)

   Poista
  2. No voihan kökkö! Ilmota jos joskus periaate muuttuu :D Vaikka ompelutaitoja sulla selkeästi on :)

   Poista
  3. Kiitos :) Joo toki ilmottelen jos niin joskus käy! Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka perustaisin joskus jonkun vaatemerkin tai jotain ;D

   Poista
 3. Ihan mieletön mekko! Sussa on selvästi suunnittelijan silmää :D


  http://suklaatilanne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. ihana mekko,vaikka tosiaan ehkä vähän liian lyhyt:) näytät muuten aivan mallilta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista! :) Joo on se tosiaan melko lyhyt, varmaan sekin on yksi syy siihen, miksen ole sitä pitänyt. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...