maanantai 20. elokuuta 2012

IR

Esittelen nyt yhden suosikki kosmetiikkatuotteeni, jolla voi pidentää kesän rusketusta tai sitten vaikka huijata sellainen, jos ei ole kerennyt aurinkoa ottamaan.

Kyseessä on Sim Sensitiven Solstice itseruskettava spray, joka on ylivoimaisesti paras itseruskettava mitä olen ikinä kokeillut. Todella helppokäyttöinen, kevyt ja kuivuu tosi nopeasti! Ei jätä ihoa ällöttävän tahmaiseksi, eikä Solsticen itseruskettavissa ole sellaista normaalien itseruskettavien pahaa hajua. Tuotteella käsittely antaa luonnollisesti hehkuvan rusketuksen, eikä ensimmäisellä kerralla tule liian tummaa lopputulosta.   Tietenkin täytyy muistaa aina kuoria iho ennen itseruskettavan tuotteen käyttöä, jotta lopputulos olisi tasainen.Yllättävän riittoisa pullo myös! Mää en ehkä pystyis elämään ilman tuota tuotetta, se on kuulunut vakiovarusteisiin jo melkein kaks vuotta.

Solstice Self Tanning Spray on kotimainen ja turvallinen tuote. Tuoksuton, väriaineeton ja sisältää kosteuttavia ainesosia, muun muassa aloe veraa. Vaikuttava aine DHA, DHA-pitoisuus 5%.

Solstice Self Tanning Sprayta myydään hyvin varustetuissa parturikampaamoissa, kauneuskeskuksissa ja verkkokaupoissa. Tiedän Oulussa ainakin yhden paikan mistä sitä saa, LS-Style:sta. Sieltä sen aina hankin. :) Hintaa tuolla pullolla on noin 14,90-25,90€. En voi muuta kuin suositella erittäin lämpimästi! Mieluummin käytän turvallisia itseruskettavia, kuin kävisin solariumissa. Joskus kävin aina säännöllisesti ja todella usein solariumissa, olin siihen ihan koukussa, kunnes paloin siellä sitten ihan kunnolla ja pahasti. Siihen jäi sitten solariumit. Sen jälkeen olen palannut auringossakin, vaikken koskaan aikasemmin ollut palannutkaan! Todella tyhmää mennä polttamaan itsensä jossain solkussa. Niistä saa syövän! Kerran aika vasta kävin sitten varsin kokeilemassa pitkästä aikaa solariumia ja olin siellä vaan 15minuuttia. Ei kärsinyt olla, paloin. Kierrän ne kaukaa!

Onkos teillä omia lemppari itseruskettavia tuotteita? :)

4 kommenttia:

 1. That looks like an effective tanning spray.

  Much love from the SABO SKIRT girls!
  SHOP: http://www.saboskirt.com
  BLOG: http://www.saboskirt.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, if you used it many times, the tan becomes darker :)

   Poista
 2. Jos laitat tuota illalla käytkö aamulla suihkussa?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...