perjantai 13. heinäkuuta 2012

Halloum-munakoisot ja sisäfileepihvit

Päätinpä kokkailla tänään munakoisosta jotain, kun en ollut sitä koskaan aikaisemmin maistanut. Raakana se maistuu apilanlehdeltä. Eli ei juuri miltään. En jaksanut mitään ihmeellistä ruveta kokkailemaan, leikkasin vain siitä viipaleita ja paistoin pannulla. Sitten laitoin niiden päälle pestoa ja paistettua halloumjuustoa. Ois sopinut hyvin tuohon myös vuohenmaitojuusto, mutta poikaystävä ei siitä tykkään niin sitä en sitten laittanut. No ei se kyllä tykkää tuosta halloumistakaan. Hirveen vaikea ihminen.
Sitten vaan nuijin kevyesti naudan sisäfileepihvit, maustoin suolalla ja pippurilla ja paistoin pannulla. Niidenkin päälle piti saada juustoa. Namnam! Lisäksi oli sitten hyvin arkisen näköistä salaattia. Mutta hyvää ruokaa oli.Todella helppoa! Näihin tarvitset:

Naudan sisäfileepihvejä
Munakoiso
Halloum- tai vuohenmaitojuustoa
Mustapekkajuustoa
Pestoa
Basilikaa
Paistamiseen oliiviöljyä
Salaattiin mitä itse haluaa, esim.:
Jäävuorisalaattia
Paprikaa
Kurkkua
Tomaattia

4 kommenttia:

 1. Näyttää ihan ravintolatasoiselta annokselta, nam :)

  VastaaPoista
 2. Hey,
  I found your blog because you follow Ashley’s blog (Ring my bell) and I thought I would check out a few other Bloggers that follow her. She has great style and I really like your as well. You have a awesome blog and this post is great, this food looks amazing! It would be cool if we could follow each other!
  If you have facebook, I would be so grateful if you could like my page: http://www.facebook.com/newyorkdoll
  Aimee: http://www.new-yorkdoll.blogspot.com
  xxx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey Aimee,thank you for your comment! It makes me so glad, when someone likes my blog! I really love Ashley's style and her blog. It's okey for me, if we follow each other.
   I like your blog! :) xx

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...