tiistai 17. heinäkuuta 2012

Chris belt


Viime viikolla löysin Ginatricosta tämän aivan ihanan vyön! Aikaisemmin olen nähnyt tuon saman vyön Kenzalla hänen blogissaan, mutta en ollut hoksannut, että se on tosiaan Ginatricosta. Nyt kun sen siellä sitten sattumalta näin niin saman tien nappasin sen onnessani matkaani. Näyttää aivan aidolta vintagevyöltä, mutta ei sitä kuitenkaan ole. :D Hintaa tuolla oli vaan 9,90€!? 

Olin jopa niin sokean riemuisa tuosta vyöstä, etten sovittanut sitä ollenkaan ennen ostoa ja sitten kotona vasta huomasinki, että isohan tämä hitto on. Olisin niin halunnut sen laittaa viime perjantaina päälleni, mutta eihän sitä voinut laittaa kun se oli liian iso. Mietin, että pystyisinköhän lyhentämään sen itse, purkamalla ompeleet ja sitten ommella lyhyemmäksi. En kuitenkaan viittinyt ruveta sitä pilaamaan, kun ei mun ompelukoneella ois kuitenkaan pystynyt ompelemaan paksua tekonahkaa. Kävin sen sitten seuraavana päivänä vaihtamassa lyhyempään. Täydellinen <3

10 kommenttia:

 1. Hello! Great blog! The last post is very interesting and beautiful! Let's follow each other, if you agree, then let me know!)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey, thank you so much! It's okay for me :)

   Poista
 2. your blog is lovely! :) would you like to follow each other? xx
  http://brambleandlace.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. I love your belt and shorts! Maybe we can follow each other, I'll start by following you:)

  VastaaPoista
 4. Wau, mahtava löytö! :)

  curiousnoora.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kaikkein hienoin vyö, minkä oon ikinä omistanut!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...