torstai 14. kesäkuuta 2012

One green dress, please

Siskollani on rippijuhlat sunnuntaina, ja haluaisin sinne pukeutua vihreään juhlamekkoon. Vihreä-väri on tämän kesän ihan must have -hankinta, joten sellaisen mekon haluaisin ehdottomasti. Tietty mallikin on mielessä pyörinyt, sellainen jossa selkäpuolella olisi kivat ja näyttävät leikkaukset ja etupuoli voisi olla vähän simppelimpi. Tässä joitakin inspiraatiomekkoja.

           image1l (1)image1limage1l (6)

           image1l (5)image1l (2)image1l (4)
                                                                                      Kaikki mekot Asos.com

Aivan ihania on kyllä nuo värit ja mallit. Eli jotain noiden väliltä olisi kyllä unelmien mekko. Ylärivin ja alarivin keskimmäiset mekot on täydellisen väriset! Oon niin rakastunut tuohon jadenvihreään! 


Alhaalla tuo värikäs kuvioprintti on myös upea, se voisi olla toisena vaihtoehtona tuossa samassa aiemmin mainitsemassani mallissa, joka on niin kovasti pinttynyt päähäni. Keskimmäinen musta mekko on vaan niin kaunis, että voisin pukea sen päälleni saman tien! Sitten taas tuo hempeä persikanvärinen maximekko on kerrassaan aivan ihastuttava. Kelpuuttaisin sellaisen melkeimpä missä värissä vaan! Mutta erityisen kaunis se olisi vihreänä, ah.

778066-0092223103-0014917173-0133
                                                                                       Nämä mekot Nelly.com


Alkaa tulla kiirus ton mekon kanssa! Enää en kyllä kerkeä sitä tilaamaan mistään. Varmaankin käyn itse ostamassa kankaan ja ompelen sellaisen kuin haluan. Mutta täytyypä melko täysillä ommella, jos meinaa keretä sunnuntaille! Apua, saa nähä kerkeenkö tehä mekkoni vai käynkö ostamassa sen jostain. Löytyisköhän ton tyylisiä mistään? Järkevää havahtua näin myöhään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...